Een unieke look in de slaapkamer creëeren? Ga voor een spanplafond!

spanplafond slaapkamer

Maak een luxe plafond met een spanplafond

Je plafond is hoognodig aan een opknapbeurt toe. Nu kun je de hele boel laten renoveren of opnieuw laten verven, maar je hebt ook een andere optie: een spanplafond!

Wat is het?

Een spanplafond is een hoogwaardig kunststof materiaal wat je onder het gehele plafond kunt plaatsen als mooie oplossing voor lelijke, beschadigde delen. Zo hoef je niet een bedrijf in te huren om het plafond te laten renoveren. Daarbij kost het veel minder uren aan werk omdat een spanplafond al binnen 1 dag geplaatst kan worden. Wil je dus je woon- of slaapkamer plafond pimpen zonder veel ingrepen? Dan is dit een zeer goede en luxe ogende oplossing. Daarbij heeft dit materiaal ook nog eens verschillende andere voordelen.

slaapkamer spanplafond

Design

Omdat je geen zorgen hoeft te maken of je bepaalde verf moet gebruiken met een eventueel zuigende ondergrond ben je niet gelimiteerd in welke kleur en/of structuur je kunt aanbrengen op je bad-,woon- of slaapkamer plafond. Het enige wat je hoeft te doen is het materiaal vast laten zetten met wat klemmen en je bent klaar. Geen vallende klodders verf of ander materiaal meer, je meubels kunnen gewoon blijven staan. Kijk eens op Plameco.nl voor inspiratie voor jouw kamer, die je met een paar handelingen kunt omtoveren tot een hip verblijf. En dat voor minder kosten dan een complete renovatie.

Geluidsreductie

Vaak hoor je na de verwijdering van behang en meubels een vervelende weerkaatsing van geluid. Door een nieuwe laag op de muren op te brengen wordt dit verminderd. Een spanplafond kan dit voordeel ook brengen! Er zijn mogelijkheden om geluidsisolerende materialen tussen het bestaande plafond en het spanplafond te plaatsen wat er voor zorgt dat de akoestiek in de kamer zeer acceptabel wordt.

Vocht en schimmel

Niet alleen is de laag van een spanplafond goed voor het tegenhouden van geluiden, ook hoef je je geen zorgen te maken om vocht en schimmel. Als je het idee hebt om je badkamer ook een goede beurt te geven, is een spanplafond in deze ruimte een zeer goede keuze. Het is bestand tegen het hoge vochtgehalte wat hier regelmatig plaatsvindt.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*