Shutters op maat bestellen?

witte shutters op maat slaapkamer

Shutters zijn echte sfeermakers in jouw huis. Met shutters in huis kun je in één handomdraai de juiste lichtinval en de mate van privacy regelen. De ideale vorm van raamdecoratie en zonwering dus. Wil je ook graag jouw woning voorzien van shutters? Let erop dat geen één huis hetzelfde is, dus dat het belangrijk is dat je de juiste maten doorgeeft.

Waar shutters kopen?

Voor het kopen van shutters op maat, raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Van Eyck Shutters. Deze partij kun je heel veel shutters kopen waar je jarenlang plezier van kunt beleven. Maak een keuze uit houten, aluminium en kunststof shutters in diverse kleuren en maten.

Shutters op maat

Aangezien elk huis anders is, kun je bij Van Eyck Shutters terecht voor maatwerk. Geef aan in welke maten je graag shutters wenst en de specialisten van het bedrijf maken de shutters volledig op maat en geheel naar wens, zodat ze toepasbaar zijn op elk type raam. Daarbij zijn er heel veel diverse mogelijkheden. Zo kunnen er shutters gemaakt worden voor dakramen, draai-kiepramen en voor kastdeuren. Daarbij is het belangrijk dat je een keuze maakt uit houten, aluminium en kunststof shutters.shutters slaapkamer

Lamelmaten

De shutters kun je bestellen in diverse lamelmaten, namelijk 63, 76, 89 en 114 mm brede lamellen. Wil je graag een klassieke uitstraling? Kies dan voor een wat smallere maat. Bij een modern interieur passen de wat bredere lamellen beter. Neem eens een kijkje op de inspiratie pagina van het bedrijf en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn.

Meer weten over shutters bestellen?

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf eens een kijkje te nemen op de website van Van Eyck Shutters. Wil je meer weten over de shutters? Of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*