Veel gemaakte fouten bij de aanschaf van een boxspring van Beter Bed

beterbed

De aanschaf van een nieuw bed is niet iets waar lichtjes over gedacht mag worden. De meeste mensen kopen hun bedden bij Beter Bed. Retterketet naar Beter Bed is misschien wel de bekendste en irritante slogan die ons land rijk is. Het is tegelijkertijd ook de reden dat heel veel mensen bekend zijn met Beter Bed. Bij de aanschaf van een nieuw bed, is de kans dan ook groot dat dit bed bij Beter bed gekocht zal worden. Tegenwoordig kiezen enorm veel mensen voor de boxspring, simpelweg door de luxueuze uitstraling en het knusse slaapkamergevoel. Hierbij worden echter ook veel fouten bij gemaakt. In deze blog vertellen we meer over veel gemaakte fouten bij de aanschaf van een boxspring van Beter Bed.

Alleen kijken naar het uiterlijk

Bij het lezen van verschillende ervaringen, werd al snel duidelijk dat veel mensen al een fout maken bij binnenkomst van de beddenwinkel. Het eerste wat ze doen is hun ogen de kost geven. Logischerwijs word je aandacht direct getrokken door het mooiste en meest luxueuze exemplaar dat hier te vinden is. Bij het zien van deze prachtige boxspring, weet je het direct: dit is het perfecte bed om jouw slaapkamer compleet te maken. Maar ligt deze ook wel lekker? Als je alleen kijkt naar het uiterlijk, kan je al snel misleidt worden. Sommige bedden zien er super mooi uit, maar passen totaal niet bij jouw lichaamsvorm. Hierdoor kan je sneller rug- en nekklachten ervaren en dat komt een goede nachtrust niet ten goede. Bedenk dan ook wat belangrijker is: een mooie boxspring of eentje die jouw lichaam genoeg steun en correcties biedt? Natuurlijk is een combinatie van die twee nog mooier!

boxspring

Afgaan op de ervaringen van een familielid

Mijn vriend/kennis/familielid vond deze boxspring een geweldige toevoeging aan zijn slaapkamer, dus ik neem deze ook! Het klinkt misschien gek, maar deze verhalen hoor je regelmatig voorbij komen in de winkels van Beter Bed. Het is niet vreemd dat mensen elkaars beoordelingen delen, zeker niet als ze horen dat jij ook op zoek bent naar een nieuwe boxspring. Bedenk echter wel dat hun lichaam heel anders is dan die van jou. Wat zij fijn vinden liggen, hoeft van jou helemaal niet van toepassing te zijn. Zou jij ook de kleding van deze persoon aantrekken? Daar is hij waarschijnlijk ook super tevreden over, maar staan jou vast een stuk minder mooi. Iets wat bij een ander leuk en fijn is, hoeft bij jou echt niet zo te zijn. Ga altijd af van je eigen mening en bekijk zelf welke boxspring bij jou past.

Kiezen voor de goedkoopste optie

Een bed hoeft echt niet altijd even duur te zijn, maar de prijs moet niet leidend zijn voor jouw definitieve keuze. Kies niet voor een boxspring omdat deze nu in de actie is, maar kies voor een boxspring omdat deze jouw lichaam ondersteunt en corrigeert waar nodig. Er is immers geen bedrag te gek voor een gezonde nachtrust!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*