Doen! Bijzonder laminaat als blikvanger in je slaapkamer

Bijzonder laminaat als blikvanger

Iedereen die weleens laminaat in huis heeft gehad, weet dat dit misschien wel de meest praktische vloerbedekking is. Het leggen is zó gepiept, je hebt er nauwelijks onderhoud aan, het heeft een leuk prijskaartje en je hebt ook nog eens keuze uit waanzinnig veel dessins. Het enige nadeel is dat de bekende houtlook alweer een beetje standaard is. Kies daarom een keer voor een verrassende variant!

Laminaat met tegeldessin

De voordelen van laminaat, maar de look van een prachtige tegelvloer. Het kan! Tegenwoordig vind je laminaat met de mooiste tegeldessins. Wat dacht je van een vleugje van 1001 nacht met een Oosters dessin? Of een Portugese look met unieke patronen en schitterende kleuren die van de grond afspatten? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar als laminaat. Voor een gegarandeerd wauw-effect!

Laminaat met tegeldessin

 

Laminaat met een steigerhout look

De houtlook, maar dan in een nieuw jasje: met een steigerhout vloer creëer je een robuuste look barstensvol stijl. De warme uitstraling van steigerhout doet het goed in zowel een landelijk als industrieel interieur. Schitterend in combinatie met zowel (vintage) houten meubilair als modern en strak meubilair. Maak de vloer helemaal af met een opvallend vloerkleed: lekker zacht én stijlvol!

Let op: voorzichtig met water

Naast de vele voordelen van laminaat is er ook één nadeel: laminaat is niet goed bestand tegen intensief contact met water. Ondanks de tegellook kun je de vloer dan ook beter niet in de badkamer leggen. Droog eventueel water op de vloer zo snel mogelijk. Licht contact met water is echter geen probleem: je kunt de vloer prima dweilen (maar niet te nat). Het beste is om de vloer na het dweilen te drogen met een schone doek.

Op zoek naar laminaat? Bij Kwantum vind je een groot aanbod online laminaatvloeren. En dat voor een mooie prijs!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*