De badkamer en suite

De badkamer en suite

Een badkamer en suite: elke woontrend spreekt ervan en toch blijft het voor velen een droom. Maar wees gerust: dit hoeft niet bij een droom te blijven. Met een beetje handigheid en creativiteit wordt deze droom ook voor jou werkelijkheid! Hoe pak je dit aan? Waar komt de badkamer en suite? Wat heb je hiervoor nodig?

Grote of kleine slaapkamer?

Als je een grote slaapkamer hebt, kun je een gedeelte van je slaapkamer als badkamer inrichten. Dit is de eenvoudigste manier om een badkamer en suite te installeren. Als je een kleinere slaapkamer hebt, heb je wellicht nog een andere kamer of bergruimte naast je slaapkamer. Je zal dan een muur moeten verwijderen, of tenminste een deur tussen de twee kamers voorzien. Beide uitvoeringen zijn perfect mogelijk en laten jou genieten van de luxe van een badkamer aan je slaapkamer!

En nu aan de slag!

Stel de verwezenlijking van je droom niet langer uit. Start met het opdoen van inspiratie en maak je ontwerp. Misschien kun je de werken volledig zelf uitvoeren, of misschien wil je een professioneel aanspreken? Teken je plan tot in detail uit en vraag raad. In elke doe het zelf zaak kunnen ze jou alvast heel wat advies geven over de installatie van een badkamer. Je zult zien dat je zelf heel wat kunt verwezenlijken, vooral wat de indeling en de afwerking betreft.

Laat je badkamer en slaapkamer één geheel worden

Bij een grote slaapkamer kun je eenvoudig met een groot stalen raam en deur je badkamer afsluiten. Dit vind je in elke goede doe het zelf zaak. Het geeft een open gevoel en het laat het licht volledig door je slaapkamer en badkamer doorstromen. Als je een tweede kamer naast je slaapkamer als badkamer installeert, kun je bijvoorbeeld een dubbele glazen deur installeren. De bedoeling is dat je slaapkamer en je badkamer één uniform geheel vormen. Hou de stijl van je badkamer en slaapkamer volledig dezelfde. Laat de vloeren indien mogelijk doorlopen en gebruik dezelfde kleuren in beide kamers. Maak gebruik van dezelfde materialen voor de afwerking. Tot slot rest jou alleen nog genieten, genieten en nog eens genieten!     

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*