Zo fleur je je slaapkamer op met relatiegeschenken!

slaapkamer relatiegeschenken

Je hebt vast wel eens spulletjes van bedrijven gekregen, waar hun logo op staat. “De zoveelste die wil dat ik klant word”, zul je soms wel denken. Maar relatiegeschenken van bedrijven kunnen superleuk zijn voor in slaapkamer. Hoe makkelijk is het eigenlijk dat je misschien wel de leukste dingetjes gewoon gratis krijgt? Relatiegeschenken zijn er vaak ik alle kleuren van de regenboog en ook de bedrukking brengt kleur aan in je huis. Ze fleuren je slaapkamer op en soms zijn ze ook nog eens ontzettend handig!

Klein maar fijn

Mokken, pennen, stressballetjes… Het kan maar zo zijn dat je eronder bedolven wordt. Bedrijven willen je voor zich winnen en laten spulletjes met hun logo rond sturen of uitdelen. Maar die zijn eigenlijk best leuk én nuttig. Er is meer dan alleen pennen met logo. Zo is het mogelijk om leuke keukenspulletjes te bedrukken of bijvoorbeeld elektronica zoals powerbanks. Aanstekers bedrukken wordt ook veel gedaan. Relatiegeschenken fleuren je slaapkamer op met alle kleurtjes die ze hebben. En bovendien wordt er steeds meer rekening gehouden met de bruikbaarheid. Ze willen je iets geven waar je écht iets aan hebt. Want als je het gebruikt, schijn je ook het bedrijf te onthouden. En dat is wat ze willen.

Je hebt er meer dan je denkt!

Je bent ook zeker niet de enige die vrolijke, gekleurde geschenken met logo in huis heeft. Wist je dat 95% van de in een onderzoek gevolgde mensen relatiegeschenken in huis heeft liggen? 93% gebruikt ze ook echt. Dat kwam uit een onderzoek uit 2013 van het Duitse onderzoeksbureau DIMA Marktforschung. 91% van de onderzochte mensen, zo blijkt, gebruikt de presentjes in de keuken en 74% maakt in de werkruimte gebruik van de presentjes. Het overgrote merendeel van de respondenten van een ander onderzoek, had 21 of meer promotionele producten gekregen in een jaar tijd. Dat kwam naar voren uit een onderzoek van PPAI, een bedrijf gespecialiseerd in promotionele producten. Hoeveel promotionele artikelen heb jij eigenlijk? Dat zal je waarschijnlijk verbazen.

Pimp je huis voor nop!

De meest gebruikte relatiegeschenken? Dat zijn al heel lang pennen en tassen. Maar daarna komen bekers. Leuk voor in huis, toch? Een koffiemok of een glas met een logo brengt kleur en originaliteit aan in je kast. Bijna altijd vallen bekers wel te matchen met je huis. Ook wijn is een veel weggegeven cadeau van bedrijven en past ideaal in huis. Ook notitieboekjes doen het goed, maar je zal zo snel niet denken dat die iets voor het huis doen. Toch wel. De details maken de uitstraling. Een notitieboekje is een product dat je op een bureau legt en toch zeker in het zicht springt wanneer je erlangs loopt. Graaf eens tussen alle ‘rommeltjes’ die je ooit hebt gekregen en check welke eigenlijk hartstikke leuk zijn. Op die manier kun je je huis opfleuren, gewoon met gratis dingetjes! Een mooi goedkope manier om eens wat verandering in je huis aan te brengen.

Het zit hem in de details

Het grote voordeel van details is dan ook dat ze makkelijk te vervangen zijn. En ze maken toch de uitstraling en de sfeer thuis. Heb je bijvoorbeeld weinig kleur in huis, dan kunnen details dit aanbrengen. Bepaalde kleuren of materialen passen perfect bij bepaalde stijlen. Zo zijn groen- of houttinten perfect voor een landelijke uitstraling, terwijl glimmende dingetjes en marmer-achtige producten een prachtig klassieke, luxueuze uitwerking kunnen hebben. Zwart-witte, strakke spullen? Design is dan een passende stijl. Hou je van modern, dan kun je ook zeker deze strak ontworpen, zwart-witte spulletjes gebruiken. Voor ieder is wel wat wils en je hebt vast van alle vormen, kleuren en printjes wel iets liggen. Combineer maar raak! Misschien combineer je wel bepaalde stijlen met elkaar, dat kan natuurlijk ook! Klassiek glimmend, maar toch strak, bijvoorbeeld. Of modern grijs met landelijke houttinten. Zolang jij het leuk vindt, zijn het allemaal gouden combinaties!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*