Trendy, vintage en kleurrijk bij Tegelmegashop.nl

Portugese tegels bij Tegelmegashop

Het verwerken van vintage tegels in uw interieur is de laatste jaren een ware trend geworden. Dat is dan ook de reden dat vintage tegels niet zijn weg te denken uit het assortiment van Tegelmegashop. Vintage tegels zijn tegels die een geleefde, versleten of kleurrijke look hebben. Onder andere de Portugese tegels en Marokkaanse tegels zijn hiervoor ideaal om te gebruiken. Wil u inspiratie opdoen om de mogelijkheden voor vintage tegels in uw woning te bekijken? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Roermond. Hier krijgt u een beeld van ons aanbod tegels en doet u tegelijkertijd uw inspiratie op. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle vintage tegels te bekijken op onze webshop.

Portugese tegels hebben een unieke uitstraling. Portugese tegels bevatten namelijk vele kleurtinten en geven een geleefde en versleten look. Op het moment dat u kiest voor een Portugese vloer- of wandtegel creëert u een echt mediterraan gevoel in uw woning. Decoratief, traditioneel, oosters, warm, sfeervol, al deze kenmerken zijn van toepassing op Portugese tegels. Portugese tegels zijn in principe gewoon duurzame keramische tegels dus ervaart u ook nog eens de gemakken in onderhoud. Heeft u de perfecte Portugese vintage tegel gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online via onze webshop. Twijfelt u nog, wij helpen u graag om de tot de juiste te keuze te komen. Koop uw perfecte Portugese tegels bij Tegelmegashop!

Unieke retro uitstraling met Metro tegels

Een andere trendsetter van dit moment; Metro wandtegels, ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken. De verouderde look van de metro tegels is afkomstig uit de metrostations van onder andere Parijs en London waar deze tegels in grote getale aanwezig zijn. De metrotegels zorgde met zijn glanzende oppervlak en afgeschuinde randen (biseauté), dat het licht weerkaatst werd en dat metrostations een stuk lichter en aangenamer eruit kwamen te zien. Wilt u dus deze lichte uitstraling in uw keuken, badkamer of toilet bewerkstelligen dan zijn Metro tegels de perfecte keuze.  Voordelen, naast de prachtige look, zijn dat de tegels zowel hitte- als waterbestendig zijn en daarbij ook erg onderhoudsvriendelijk. Met metrotegels kunt u eindeloos combineren. Ons aanbod metro wandtegels bestaat uit vele kleuren en diverse stijlen. Populaire kleuren zijn klassiek zwart, wit en crème. Maar ook heeft u de keuze uit prachtige vintage tinten. Heeft u uw favoriete kleur uitgezocht? Bestel eenvoudig en voordelig uw Metro tegels online; Tegelmegashop.nl!

Metro tegels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*